Aflyst! Loppen – Torsdag 21/02

BILLETPRIS: 175 KR + GEBYR

Vi må desværre meddele at vores Journey.Folk arrangement på Loppen er aflyst. Årsagen er, at vi er blevet ramt af den tredje aflysning til arrangementet. Efter Jade Bird og Angelo de Augustine, har Odetta Hartman meddelt os, at hun ikke er i stand til at gennemføre sin planlagte turne på grund af dødsfald i nærmeste familie. Vi har i vores ti-årige levetid som arrangører stort set aldrig været ramt af afbud, så det er naturligvis beklageligt at vi bliver ramt af hele tre til dette arrangement. Billetkøbere er blevet kontaktet pr. email.

Irah (Dk)

Helstøbte og moderne popsange med højt til loftet. De vil præsentere nyt materiale fra deres kommende album.

The New Spring (dk)

The New Spring er – med sin kombination af originalt fingerspil og billedskabende tekster – én af DK’s mest vedkommende sangskrivere. 

Odetta Hartman (Us)

Fusion af americana og moderne beats akkompagneret af en sælsom, tidløs stemme.