Privacy Policy

1 Indledning
1.1 Denne meddelelse om databeskyttelse er information til dig, fordi Smash!Bang!Pow! ApS indsamler oplysninger om dig. Hjemmesiden http://www.journeyfest.dk er ejet og kontrolleret af Smash!Bang!Pow! aps.

2 Dataansvarlig for personlige oplysninger

2.1 Smash!Bang!Pow!, Vesterbrogade 24 B 3. T.H., 1620 København V- CVR-nr. 33072635 er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige oplysninger.

Henvendelser og forespørgsler vedrørende Smash!Bang!pow!s privatlivspolitik kan ske til gdpr@smashbangpow.dk

3 Formål med indsamling af personlige oplysninger og juridisk grundlag

a) Når du besøger vores hjemmeside

Ved kald til vores hjemmeside www.journeyfest.dk sendes information automatisk til vores server omkring oplysninger, der hjælper med funktionalitet og sikkerhed for websiden. Disse oplysninger gemmes midlertidigt i en såkaldt logfil også kaldt en cookie. Følgende oplysninger registreres derved uden dit engagement og gemmes indtil dets sletning:
IP-adressen fra den besøgende computers netværk.
Dato og klokkeslæt for adgang.
Navnet og URL’en for den opkaldte fil.
Den hjemmeside, hvorfra adgangen fandt sted (henvisning URL).
Den anvendte browser og i nogle tilfælde operativsystemet på din computer og navnet på din adgangsleverandør.

De nævnte data behandles af os til følgende formål:
For at sikre en behagelig brug af vores hjemmeside
Til evaluering af systemets sikkerhed og stabilitet
Til yderligere administrative formål.

Retsgrundlaget for databehandlingen er fastsat i artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra a og b, i den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Vores legitime interesse skyldes ovenstående formål til dataindsamling. På ingen måde bruger vi de indsamlede data med henblik på at tegne afledninger til din person.

Derudover bruger vi cookies og analytiske tjenester under besøg på vores hjemmeside. Nærmere forklaringer herom findes i punkt 5 og 6 i denne privatlivspolitik.

b) Ved registrering til vores nyhedsbrev

Hvis du I overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra a af GDPR udtrykkeligt har givet dit samtykke til dette, vil vi gøre brug af din e-mail-adresse med det formål at jævnligt sende dig vores nyhedsbrev. For modtagelse af nyhedsbrevet er oplysning om en e-mail-adresse tilstrækkelig.

Afbestilling er mulig, når som helst f.eks. via et link i bunden af ​​hvert nyhedsbrev. Alternativt kan du til enhver tid sende din aflysning via e-mail til gdpr@smashbangpow.dk.

Vi bruger Mailchimp til at sende vores nyhedsbreve. Dette er firmaet, som teknisk set sender nyhedsbreve med automatisering ud fra templates, som er bygget af os. Firmaet bag Mailchimp er: The Rocket Science Group LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA. Du kan finde Mailchimp vilkårene for databeskyttelse under: https://mailchimp.com/legal/privacy/


4 Forsendelse af data

Ingen overførsel af dine personlige data til en tredjepart til andre formål end dem, der er angivet nedenfor finder sted.

Vi giver kun dine personlige oplysninger til en tredjepart, hvis du har givet samtykke til dette i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, sætning 1, litra a og / eller litra b i GDPR, for opfyldelse af kontraktforhold og / eller hvis dette er for nødvendige gennemførelse af forudgående kontraktforanstaltninger, og der er ingen grund til at tro på, at du måske har en overvejende legitim interesse i ikke-overførsel af dine data, som er en lovpligtig forpligtelse for overførslen i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra c i GDPR, og dette er lovligt tilladt, og i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra b i GDPR, er nødvendigt for behandling af kontraktforhold med dig.

5 Cookies

Vi gør brug af cookies på vores hjemmeside. Disse er små filer, som din browser opretter og får tilsendt automatisk, og som gemmes på din enhed (laptop, tablet, smartphone osv.), når du besøger vores hjemmeside. Cookies beskadiger ikke din enhed, de indeholder ingen virus, trojansk hest eller anden malware.

Oplysninger, der i hvert tilfælde har at gøre med det specifikke netværkspunkt, der er anvendt, gemmes i cookien. Det betyder imidlertid ikke, at vi derved har direkte kendskab til din identitet.

Brug af cookies tjener på den ene side til at gøre det lettere for dig at udnytte vores tilbud. Til dette formål implementerer vi såkaldte session cookies for at se, om du allerede har besøgt individuelle sider på vores hjemmeside. Disse cookies slettes automatisk, når du har forladt vores hjemmeside.

Udover dette gør vi også brug af midlertidige cookies, som opbevares på din enhed i en bestemt fast periode og tjener til at optimere brugervenlighed. Når du besøger vores websted igen for at gøre brug af vores tjenester, anerkendes det automatisk, at du tidligere har besøgt os, og hvilke indstillinger du har brugt.

Vi anvender også cookies til statistisk registrering og evaluering af brugen af ​​vores hjemmeside og med henblik på optimering af vores tilbud til dig (se punkt 6). Disse cookies gør det muligt for os automatisk at genkende om du tidligere har besøgt os. Disse cookies slettes automatisk i hvert tilfælde efter en fastsat periode.

De data, der behandles af cookies, er nødvendige for de angivne formål og for at beskytte vores legitime interesser og tredjemands rettigheder i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra b, i GDPR.

De fleste browsere accepterer automatisk cookies. Du kan dog konfigurere din browser, så der ikke gemmes cookies på din computer, eller at der altid gives en indikation, før en ny cookie er implementeret.

6 Analyseværktøjer


a) Sporingsværktøjer
Følgende sporingsforanstaltninger, der er anført nedenfor og implementeret af os, implementeres på grundlag af artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra b, i GDPR. Med de anvendte sporingsforanstaltninger vil vi sikre et behovsorienteret design og den progressive optimering af vores hjemmeside. Vi anvender også sporingsforanstaltninger til statistisk registrering og evaluering af brugen af ​​vores hjemmeside og med det formål at optimere vores tilbud til dig. Disse interesser skal betragtes som legitime i den forstand, der er nævnt i ovennævnte forordning.

Forklaringer af de respektive formål med databehandlingen såvel som datakategorier findes i de tilsvarende sporingsværktøjer.

b) Google Analytics
Med henblik på behovsbaseret design og kontinuerlig optimering af vores sider bruger vi Google Analytics, et webanalyseredskab som er tilbydes af Google Inc. (https://www.google.dk/about/) (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, i det følgende benævnt “Google”). I den forbindelse oprettes pseudonymiserede brugerprofiler, og der bruges cookies (se under punkt 5). De oplysninger, der oprettes af cookien for din brug af denne hjemmeside, er f.eks.

– Browsertype / version
– Operativsystem der anvendes
– URL (den tidligere besøgte side)
– værtsnavn på den adgangscomputer (IP-adresse)
– tidspunkt for server forespørgsel

Disse informationer overføres til en Google-server i USA og gemmes der. Oplysningerne bruges til at evaluere brugen af ​​hjemmesiden, udarbejde rapporter om hjemmesidens aktiviteter og producere yderligere tjenester i forbindelse med brugen af ​​hjemmesiden og internettet med henblik på markedsundersøgelser og behovsorienteret design af disse Internetsider. I givet fald videreformidles disse oplysninger videre til tredjemand, forudsat at dette er lovligt foreskrevet, eller i det omfang tredjemand behandler disse data på kommission. Under ingen omstændigheder vil din IP-adresse blive brugt sammen med andet Google-data. IP-adresserne er anonymiserede, således allokering ikke er mulig (IP-maskering).

Du kan forhindre installationen af ​​cookies ved at justere indstillingerne for browser-software på passende vis. I dette tilfælde gør vi dog opmærksom på, at ikke alle funktionerne på denne hjemmeside vil være fuldt tilgængelige.

Du kan også forhindre registeringen af data, der genereres af cookien, og som vedrører din brug af hjemmesiden (inkl. Din IP-adresse) og behandlingen af ​​disse data af Google, hvis du downloader og installerer browser-tilføjelsen (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB).

Du kan forhindre indsamling af dine data af Google Analytics ved at klikke på følgende link. En opt-out-cookie vil blive indstillet til at forhindre, at dine data bliver indsamlet ved fremtidige besøg på dette websted: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB

Som et alternativ til browser-tilføjelsen, især i tilfælde af brug af browsere på mobilenheder, kan du også forhindre optagelse af Google Analytics i dine indstillinger. Dette implementerer en opt-out-cookie, der forhindrer fremtidig registrering af dine data under dit besøg på denne hjemmeside: Opt-out-cookien gælder kun i denne browser og kun på vores hjemmeside. Den er gemt på din enhed. Hvis du sletter cookies i din browser, skal du indstille opt-out-cookien igen.

Du kan finde yderligere oplysninger om databeskyttelse i forbindelse med Google Analytics i Hjælp til Google Analytics (https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de).

c) Google Adwords – konverteringssporing og re-marketing

For at statistisk vurdere brugen af ​​vores hjemmeside og med det formål at optimere evalueringen af ​​dine data benytter vi også Google Konverteringssporing. I den forbindelse placeres en cookie (se punkt 5) på ​​din computer af Google Adwords, forudsat at du nåede vores hjemmeside via en Google-annonce.

Disse cookies mister deres gyldighed efter 30 dage og har ikke personlig identifikation til formål. Hvis brugere besøger visse sider på Adwords-kundens websted, og cookien stadig ikke er udløbet, kan Google og kunden se, at brugeren klikker på annoncen og blev videresendt til denne side.

Hver Adwords-kunde modtager en separat cookie. Cookies kan ikke derved efterfølgende spores over Adwords-kundernes websider. Oplysningerne, der indsamles af konverteringscookies, tjener til oprettelse af konverteringsstatistikker for Adwords-kunder, der har valgt konverteringssporing. Adwords-kunderne får besked om det samlede antal brugere, der har klikket på deres annonce og er videresendt til en side, der indeholder et konverteringssporingskode. Ingen oplysninger er dog gemt, som gør det muligt for brugerne at blive identificeret personligt.
Hvis du ikke vil deltage i sporingsproceduren, kan du også nægte placeringen af ​​den cookie, der er nødvendig for denne procedure – ved at ændre browserindstillingerne til f.eks. at deaktivere automatisk accept af cookies. Du kan også deaktivere cookies til konverteringssporing, fordi du ændrer browserens indstillinger, så cookies fra domænet www.googleadservices.com blokeres. Du kan finde Googles data-beskyttelsesoplysninger om konverteringssporing her (https://services.google.com/sitestats/en.html).

For yderligere oplysninger om databehandling af Google AdWords henviser vi til de korresponderende databeskyttelseserklæringer:

Google Adwords: https://policies.google.com/privacy?hl=da&gl=uk

I forbindelse med brugen af ​​Google Adwords overføres dine personlige data til USA. For USA har EU-Kommissionen ikke besluttet, at der findes et passende eller passende niveau for beskyttelse af personoplysninger i GDPR kontekst. En sådan beslutning om tilstrækkelighed (artikel 45 i GDPR) eksisterer ikke. Google LLC. er dog underlagt EU-U.S. Privacy Shield. Der sikres dermed tilstrækkelig beskyttelse af dine personoplysninger. Du kanfinde den komplette tekst af US Privacy Shield Framework ved hjælp af følgende link:

https://www.privacyshield.gov/servlet/servlet.FileDownload?file=015t00000004qAg

Vi gør brug af Google Adwords til vores hjemmeside. Google AdWords er et onlineannonceringsprogram fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). I den forbindelse gør vi brug af re-marketingfunktionen. Dette giver os mulighed for ved hjælp af cookies at præsentere annoncer til brugere af vores hjemmeside, der appellerer til deres interesser. Til dette formål analyseres brugerens interaktion med vores hjemmeside, f.eks. at bestemme hvilke tilbud der interesserede ham eller hende, hvilket gør det muligt for os også at vise brugeren, efter afslutningen af ​​besøget på vores hjemmeside, målrettet annoncering på andre sider. De implementerede cookies tjener til tydeligt at identificere en webbrowser på en bestemt computer og ikke at identificere en person; personlige data gemmes ikke. Du kan deaktivere de cookies, som Google bruger, ved at følge det efterfølgende link og downloade og installere det tilgængelige plugin der: https://www.google.com/settings/ads/plugin.

Du kan finde mere detaljerede oplysninger om Googles re-marketing samt Google’s databeskyttelseserklæring under: http://www.google.com/privacy/ads/.

Vi gør desuden brug af Google AdWords-tjenesten i forbindelse med såkaldt konverteringssporing. Når du klikker på en annonce indsat af Google, placeres en cookie til konverteringssporing på din terminal enhed. Disse cookies mister deres gyldighed efter 30 dage. Den må ikke indeholde personlige oplysninger og har derfor ikke personlig identifikation til formål. Oplysningerne, der indsamles af konverteringscookies, tjener til oprettelse af konverteringsstatistikker for Adwords-kunder, der har valgt konverteringssporing.

Du kan forhindre opbevaring af cookies ved at indstille dine browser-softwareindstillinger korrekt. I dette tilfælde gør vi dog opmærksom på, at du måske ikke fuldt ud kan bruge alle funktionerne på denne hjemmeside. Desuden kan du i din browser administrere tilpasningen i indstillingerne under https://adssettings.google.com/authenticated. Yderligere oplysninger om dine indstillingsmuligheder i denne forbindelse og om databeskyttelse hos Google findes under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/?fg=1.

d) Facebook Pixel

Når du besøger vores websider, observerer og dokumenterer vi din adfærd, så vi på grundlag af disse data kan lave individuelle anbefalinger til dig på vores websider. Med henblik herpå behandler vi følgende personoplysninger:

– IP-adresse
– UU ID
– WEB ID
– Enheds fingeraftryk
– Fingeraftryk på browseren
– Cookies
– Geo IP placering

Vi behandler dine personlige data på baggrund af en legitim interesse i at udarbejde produktanbefalinger og gennemføre markedsføringsforanstaltninger på grundlag af artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra f, i GDPR.

Til forarbejdning benytter vi Facebook Pixel. Her bruger vi kun standardfunktionerne. For yderligere oplysninger om databehandling via Facebook Pixel henviser vi til de tilsvarende databeskyttelseserklæringer:

Facebook Pixel: https://www.facebook.com/privacy/explanation

I forbindelse med brugen af ​​Facebook Pixel sker en overførsel af dine personlige data til USA. For USA har EU-Kommissionen besluttet, at der ikke findes et passende eller tilstrækkelig niveau for beskyttelse af personoplysninger i GDPR’s forstand (artikel 45 GDPR). Facebook, Inc. er dog underlagt EU-U.S. Privacy Shield. Der sikres dermed tilstrækkelig beskyttelse af dine personoplysninger. Du kan hente den komplette tekst af US Privacy Shield Framework ved hjælp af følgende link: https://www.privacyshield.gov/servlet/servlet.FileDownload?file=015t00000004qAg


e) Facebook Custom Audiences

(1) Webstedet anvender også re-marketingfunktionen “Custom Audiences” fra Facebook Inc. (“Facebook”). I forbindelse med et besøg på det sociale netværk Facebook eller til andre hjemmesider, der også bruger denne procedure, kan brugerne af hjemmesiden få vist interesserelaterede annoncer (“Facebook-annoncer”). Vi forfølger derved intentionen om at vise dig reklame, der er interessant for dig og dermed også gøre vores hjemmeside mere interessant for dig.

(2) På grund af de implementeret markedsføringsværktøjer, så har din browser automatisk forbindelse til Facebook-serveren. Vi har ingen indflydelse på omfanget og den videre udnyttelse af de data, der indsamles af Facebook gennem brugen af ​​dette værktøj og kan derfor kun informere dig om, hvad vi ved. Gennem integrationen af ​​Facebook Custom Audiences modtager Facebook de oplysninger, du har kaldt op på de korresponderende websider i vores internetpræsentation, eller lærer at du har klikket på en annonce, der er vist af os. Hvis du er registreret af Facebook-tjenesten, kan Facebook tilknytte besøget til din konto. Selvom du ikke er registreret af Facebook eller ikke har logget på, så er der en mulighed for, at udbyderen kan opdage og gemme din IP-adresse og andre identificerende karakteristika.

(3) Deaktivering af funktionen “Facebook Custom Audiences” er muligt via dette link https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Retsgrundlaget for behandlingen af ​​dine data er artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra f i GDPR. Du kan finde yderligere oplysninger om databehandling via Facebook under https://www.facebook.com/about/privacy

f) Facebook Fan Page

Vi anvender en Facebook platform til vores fanside. Facebook indhenter information fra bruger af enheder, der bruger vores fan page cookies, og indsamler oplysninger om, hvordan vores fan-side bruges. Disse Facebook-cookies har hver især et unikt cookie-id. På grund af denne databehandlingsmetode kan vi (og Facebook) modtage anonyme statistiske data om, hvordan du bruger vores Facebook fan page. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os eller vores tilsynsførende for databeskyttelse.

7 Social Media Plug-Ins

På vores hjemmeside bruger vi på grundlag af artikel 6, stk. 1, sætning 1, litra b i GDPR, sociale plugin-moduler fra de sociale netværk Facebook, Twitter og Instagram som et middel til at udbrede kendskabet til vores virksomhed. Det underliggende reklamemål bliver betragtet som en legitim interesse i GDPR’s forstand. Ansvaret for drift i forbindelse med databeskyttelse tilhører deres respektive udbydere. Integrationen af ​​disse plug-ins gennemføres ved hjælp af den såkaldte to-klik-metode, som et middel til at beskytte besøgende på vores hjemmeside så vidt muligt.

a) Facebook
Sociale medier plug-ins fra Facebook bruges på vores hjemmeside, som et middel til at gøre dit brug mere personlige. Til dette bruger vi “LIKE” eller “SHARE” knapper. Dette er et TILBUD FRA Facebook:

Hvis du kalder op en af vores sider, der indeholder et sådant plugin, så linker din browser direkte til Facebook’s servere. Indholdet af plug-in’en overføres direkte fra Facebook til din browser og er integreret herpå på hjemmesiden.

På grund af integrationen af ​​plug-insne modtager Facebook de oplysninger, som din browser har kaldt den korresponderende side i vores webpræsentation. Dette sker også selvom du ikke har nogen Facebook-konto eller ikke er logget ind på Facebook på det tidspunkt. Disse oplysninger (herunder din IP-adresse) overføres direkte af din browser til en Facebook-server i USA og gemmes der.

Hvis du er logget ind på Facebook, så kan Facebook henføre dit besøg på vores hjemmeside direkte til din Facebook-konto. Hvis du interagerer med plugin’en, for eksempel hvis du klikker på knappen “LIKE” eller “SHARE”, overføres også de tilsvarende oplysninger direkte til en Facebook-server og gemmes der. Oplysningerne offentliggøres også på Facebook og vises til dine Facebook-venner.
Facebook kan bruge disse oplysninger med henblik på reklame, markedsundersøgelser og behovsorienteret design af Facebook-siderne. Til dette formål oprettes interesse- og forholdsprofiler af Facebook, f.eks. som et middel til at evaluere din brug af vores hjemmeside med hensyn til de annoncer, der er forslået dig af Facebook, informere andre Facebook-brugere om dine aktiviteter på vores hjemmeside og yde yderligere tjenester i forbindelse med brug af Facebook.

Hvis du ikke vil have Facebook til at henføre data, som er indsamlet på dig via vores webpræsentation, til din Facebook-konto så skal du skal du logge ud Facebook før dit besøg på vores hjemmeside.

For mere information om formålet og omfanget af dataindsamlingen og videre behandling og udnyttelse af dataene via Facebook og dine rettigheder i denne sammenhæng og indstillingsmulighederne for beskyttelse af din private sfære henvises der til de oplysninger om databeskyttelse, der er givet af Facebook (https://www.facebook.com/about/privacy/).

b) Twitter

Vores hjemmeside har integreret plug-ins af short-message-netværket fra Twitter Inc. (Twitter). Du kan genkende Twitter plug-ins (tweet-knappen) ved hjælp af Twitter-logoet på vores side. En oversigt over tweet knapperne findes her (https://about.twitter.com/resources/buttons).

Når du kalder en side på vores hjemmeside, der indeholder en sådan plugin, skabes der et direkte link mellem din browser og Twitter-serveren. Twitter informeres derved om, at du med din IP-adresse har besøgt vores sider. Hvis du klikker på Twitters tweet-knap, mens du er logget på din Twitter-konto, kan du linke indholdet af vores sider til din Twitter-profil. Twitter kan derved henføre besøg på vores sider til din brugerkonto. Vi gør opmærksom på, at vi som udbyder af siderne ikke modtager oplysninger om indholdet af de overførte data eller Twitters anvendelse af data.

Hvis du ikke vil have Twitter til at kunne henføre besøg til vores sider, så skal du logge af din Twitter brugerkonto.

Yderligere oplysninger om dette emne findes i datasikkerhedserklæringen fra Twitter (http://twitter.com/privacy).

c) Instagram

På vores hjemmeside benyttes også social media plug-in fra Instagram, der drives af Instagram LLC, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA (“Instagram”).

Plug-ins er markeret med et Instagram-logo, f.eks. I form af et “Instagram-kamera”.

Hvis du kalder en side på vores hjemmeside, der indeholder en sådan plugin, så opretter din browser et direkte link til Instagrams servere. Indholdet af plugin’en overføres direkte fra Instagram til din browser og er integreret på siden. På grund af denne integration får Instagram de oplysninger, som din browser har kaldt den korresponderende side i vores webpræsentation, også selvom du ikke har nogen Instagram-profil eller ikke er logget på Instagram på det tidspunkt.

Disse oplysninger (herunder din IP-adresse) overføres direkte fra din browser til en Instagram-server i USA og gemmes der. Hvis du er logget på Instagram, så kan Instagram henføre besøg på vores websted direkte til din Instagram-konto. Hvis du interagerer med plugin’en, for eksempel hvis du klikker på knappen “Instagram”, overføres disse oplysninger også direkte til en Instagram-server og gemmes der.

Oplysningerne offentliggøres også på din Instagram-konto og vises til dine kontakter.

Hvis du ikke vil have Instagram til at henføre de data, der er indsamlet på dig via vores webpræsentation, direkte til din Instagram-konto, så skal du logge af Instagram før du besøger vores hjemmeside.

Du kan finde yderligere oplysninger om dette i Instagrams databeskyttelseserklæring (https://help.instagram.com/155833707900388).

8) Berørte personers rettigheder

Du har ret til:

• i overensstemmelse med artikel 15 i GDPR, at kræve oplysninger om dine personlige oplysninger, der er behandlet af os. I særdeleshed, så kan du kræve oplysninger om behandlingens formål, kategorien af ​​personoplysninger, kategorierne af modtagere med hensyn til hvem dine data er blevet delt med eller vil blive offentliggjort til, den planlagte opbevaringsperiode, eksistensen af ​​en ret til korrektion, sletning, begrænsning af behandlingen eller indsigelse mod den, eksistensen af ​​en indsigelsesret, oplysningernes oprindelse, hvis dette ikke er indsamlet af os, og om eksistensen af ​​en automatiseret beslutningsproces, herunder profilering og , hvor det er relevant og meningsfuld information om de relaterede detaljer;

• i overensstemmelse med artikel 16 i GDPR, at kræve øjeblikkelig korrektion af ukorrekte data eller at have ufuldstændige personoplysninger om dig, som er opbevaret af os, afsluttet;
• i overensstemmelse med artikel 17 i GDPR for at kræve sletning af dine personlige data opbevaret af os, forudsat at behandlingen ikke er nødvendig for udøvelsen af ​​retten til ytringsfrihed og information til opfyldelse af en retlig forpligtelse af grunde der er af almen interesse eller for påstand, udøvelse eller forsvar af retlige rettigheder;

• i henhold til artikel 18 i GDPR for at kræve begrænsninger i behandlingen af ​​dine personoplysninger, hvis dataens rigtighed er anfægtet af dig, hvis behandlingen er ulovlig, men du afviser sletningen af ​​dataene, og vi ikke længere behøver det , selv om du har brug for det til påstand, udøvelse eller forsvar af juridiske rettigheder, eller hvis du har protesteret mod forarbejdningen i overensstemmelse med artikel 21 i GDPR

• i overensstemmelse med artikel 20 i GDPR at kræve, at du sender dine personoplysninger, som du har givet os, i et struktureret, standard og maskinlæsbart format, eller for at kræve overførsel til en anden controller.

• i overensstemmelse med artikel 7, stk. 3, i GDPR, at tilbagekalde dit tidligere givne samtykke, med hensyn til os, til enhver tid. Dette medfører, at vi fra det tidspunkt ikke længere har ret til at foretage databehandling på baggrund af dette samtykke;

• i overensstemmelse med artikel 77 i GDPR at indgive en klage til en tilsynsmyndighed.

9) Indsigelsesret

Hvis dine personoplysninger behandles på grundlag af legitime interesser i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra f i GDPR, har du i overensstemmelse med artikel 21 i GDPR ret til at protestere mod behandling af dine personlige oplysninger, forudsat at der er grunde til at gøre det skyldes din særlige situation, eller din indsigelse er rettet mod direkte reklame. I sidstnævnte tilfælde har du en generel indsigelsesret, som vil blive gennemført af os uden behov for detaljer, der henviser til en særlig situation.

Hvis du ønsker at gøre brug af din ret til tilbagekaldelse eller din ret til indsigelse, er det tilstrækkeligt at sende en e-mail til: gdpr@smashbangpow.dk


10) Datasikkerhed
Under besøget på hjemmesiden benytter vi den meget brugte SSL (Secure socket layer) procedure sammen med det respektive højeste krypteringsniveau, der understøttes af din browser. Dette er normalt en 256-bit kryptering. Hvis din browser ikke understøtter en 256-bit kryptering, anvender vi i stedet for 128-bit v3-teknologi. Du kan se, om en enkelt side i vores webpræsentation kan overføres krypteret fra den lukkede visning af nøgle- eller låsesymbolet i den nederste statuslinje i din browser.

Vi anvender ellers passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine data mod utilsigtet eller bevidst manipulation, delvis eller fuldstændigt tab, ødelæggelse eller uautoriseret adgang fra tredjepart. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres løbende i takt med den teknologiske udvikling.

11) Nuværende gyldighed og ændringer af denne databeskyttelseserklæring

Denne databeskyttelseserklæring gælder fra maj 2018.

På grund af den videre udvikling af vores hjemmeside og de tilbud der præsenteres på den, eller på grund af ændringer i lovmæssige eller officielle specifikationer, kan det vise sig nødvendigt at ændre denne privatlivspolitik. Den aktuelle privatlivspolitik kan du til enhver tid finde på hjemmesiden under http://www.journeyfest.dk/privacy-policy.


12) Tilsynsmyndigheden

Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Tlf. Tlf. 33 19 32 00, Mail: dt@datatilsynet.dk,
dt@datatilsynet.dk