The Comet is Coming (UK)  

Blanck Mass (UK)   X & Yde (DK)  

Agnes3000 (DK)  

Vega – Lørdag 22/02

200 kr + gebyr

 

The Comet is Coming (UK)

Historien om The Comet Is Comings tilblivelse er efterhånden ikonisk. Trioen blev til på scenen, da Betamax Killer og Danalogue The Conqueror bød en mand og hans saxofon op på scenen. Saxofonisten var ingen ringere end den virtuose King Shabaka, og i løbet af ingen tid fandt de tre hinanden i en fælles kærlighed for en intergalaktisk, spirituel fusion af jazz, afrobeat og electronica, der lyder som en dansabel udgave af Sun Ra.
Og det er netop på scenekanten, at The Comet Is Coming folder sig helt ud. De trippede arrangementer fra gruppens tre fuldspillere tager sig live ud som en psykedelisk eksaltation i fuld flor, og ligesom trioen beviste det på Roskilde Festival i sommer, er det svært at holde sig i ro til The Comet Is Comings kosmiske og på mange måder livsbekræftende funk.

 

Blanck Mass (UK)

Skotske Benjamin John Power slog sit navn fast på den elektroniske scene i duoen Fuck Buttons, men produceren har bevæget sig i en ny retning med soloaliaset Blanck Mass. På sit fjerde soloalbum, ’Animated Violence Mild’, der udkom i sensommeren, italesætter han højlydt og rasende overvågningsstatens virtuelle forbrydelser på samfundet. Det sker gennem aggressive og kompromisløse progressioner, der emmer af Fuck Buttons’ wall of sound, men hvor musikkens budskaber står mere determineret og tydeligt tilbage.

 

X & YDE (DK)

X & YDE er et samarbejde mellem Xenia Xamanek, en af tidens mest interessante figurer på den danske eksperimenterende scene, og Ydegirl der leverer grænsesøgende, fragmenteret folk-r’n’b. Sammen finder Ydegirls pop-inficerede kammermusik og Xenia Xamaneks idiosynkratiske og meget fysiske kompositioner et fælles sprog, der skubber til grænserne for sang og lyd og undersøger, hvordan kroppen og sindet er vævet sammen i følelser og tanker.

 

agnes3000 (DK) DJ set

Bag agnes3000 gemmer sig Agnete Petri, der til daglig er en del af ESCHO der står bag mange af de mest spændende udgivelser ud af Danmark. Agnete har en karisma og energi som vi misunder, og en fantastisk bred musiksmag som vi i JOURNEY deler. Glæd jer til agnes3000 DJ set!