HO99O9 (US)   Slægt (DK)  

404 (UK)   YURI (dj set) (DK)  

Loppen – Torsdag 27/02

175 kr + gebyr

 

HO99O9 (us)
Hiphoppens rammer er i løbet af de seneste år i stigende grad blevet en arena for anarkistisk og hardcore punk-attitude, hvor konventionsnedbrydende navne som Death Grips og Black Flag har banet vejen for en ny industriel lyd af eksperimenterende og vred hiphop. Et af de varmeste navne på denne scene netop nu er den Los Angeles-baserede gruppe Ho99o9 – udtales ‘Horror’ – der har gjort sig berygtet for vilde liveshows med et uophørligt, energisk kaos omkring sig.

Slægt (dk)

Vice magazine: Slægts nye album er den bedste danske metalplade siden… Slægts sidste album
Man skal være formet af et helt særligt stof for at fremkalde simultan applaus til P6 Beat Rocker, i den københavnske DIY-undergrund og af Ekstra Bladets Thomas Treo. Ikke desto mindre er det tilfældet for den teknisk berusende og retromaniske gruppe Slægt, der med sult og blodtørst blander thrash med britisk 80’er-heavy.

404 (uk)

2019 har været gennembrudsåret for det britiske kollektiv 404 og samtidig budt på en stor sorg, da en af gruppens stiftere Mina “Silvertongue” Topley-Bird gik bort i maj. Kollektivet har i år udgivet de to ep’er ‘Guild One’ og senest den formfuldente opfølger ‘Guild Two: Forever’, der åbner op for et mangefacetteret mix af punket hiphop med trap-progressioner, slowthai-lignende aggressioner og sågar romantiske r’n’b-slowjams. De mange soniske hjørner af landskabet til trods rummer 404 en uanfægtet og principfast evne til at skrive autonomiske hooks og selvhævdende hits med et bredtfavnende potentiale – uden at indgå i en lastefuld leflen for nogen som helst. 404 kan roligt kalde sig et af de mest uforudsigelige og interessante kollektiver fra 2019.

 

YURI (dk)

Yuri er det japanske ord for lilje, og bag pseudonymet gemmer sig den København-baserede kunstner Susanne Benther Mouritsen. Efter at hun udgav sin debut-EP på det lokale pladeselskab Janushoved i 2017, har hun figureret på en lang række udgivelser under mange aliaser. Hendes musik kan betegnes som new age industrial og en konstant flakken mellem det maskinelt voldsomme og det blidt transcenderende.